Drinken

Ook voor het drinken van een drankje ben je bij restaurant het Raadhuis aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent voor een locatie om een zakelijk drankje te doen of met je vrienden, voor beide kun je een beroep doen op restaurant het Raadhuis. In restaurant het Raadhuis staan de professionele obers voor jou klaar waardoor jij prima een heerlijk drankje kunt bestellen. Of je nu op zoek bent naar een bak koffie of een exclusieve cocktail, bij restaurant het Raadhuis is het allemaal mogelijk.

Een zakelijke meeting onder genot van een goede bak koffie

als jij besluit om een zakelijke meeting te plannen in restaurant het Raadhuis is het mogelijk om een heerlijke bak koffie te bestellen voor jou en de klant. Restaurant het Raadhuis heeft namelijk diverse barista’s in dienst waardoor het mogelijk is om exclusieve bakjes koffie te zetten. Hierdoor weet je zeker dat je bij jouw zakelijke relatie pluspunten zult gaan scoren. Daarnaast is het tegenwoordig zelfs mogelijk om door middel van technologische ontwikkelingen een bepaald patroon te laten printen op de koffieschuim. Wilt jouw zakelijke relatie bijvoorbeeld een cappuccino? Dan is het mogelijk om jouw bedrijfslogo erop te laten drukken zodat je zeker weet dat je een wauw-effect zult creëren. Diverse zaken mensen gingen jou voor en het resultaat? Verhoging van de sales. Kortom, zeker een aanrader als je dus indruk wilt maken op jouw zakelijke relatie.

Met je vrienden een drankje doen

Naast de zakelijke mogelijkheden is het ook mogelijk om met je vrienden en/of kennissen een drankje te doen in de lounge van restaurant het Raadhuis. In de lounge van restaurant het Raadhuis kun je namelijk heerlijk zitten en een drankje bestellen. In de avond staan de cocktailmakers voor je klaar waardoor het zelfs mogelijk is om exclusieve cocktails te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een Cocktail Raadhuis bestellen. Deze cocktail bevat drie verschillende types alcohol in combinatie met echt vrucht waardoor je versteld zult staan van dit tropische drankje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs bij onze lounge!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een cola of een ander alcoholvrij drankje te drinken. Wil jij lekker op het terras zitten in de zomer? Ook hiervoor is het goed om naar restaurant het Raadhuis te komen. In de zomer is er namelijk een heerlijk terras open waar je een drankje in de zon kunt doen. Zeker een aanrader!

Meer te weten komen