Terras

Ben jij op zoek naar een leuk terras voor in de zomer? Stop dan met zoeken en kom langs bij restaurant het Raadhuis. Restaurant het Raadhuis biedt namelijk een goede optie om heerlijk in de zon te zitten onder genot van een drankje. Hieronder zul je meer informatie aantreffen over het zitten bij restaurant het Raadhuis en de heerlijke muziek die er wordt gedraaid. Nog meer vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heerlijk zitten bij Raadhuis

Als je besluit om naar het terras van restaurant het Raadhuis te komen, weet je zeker dat je optimaal kunt zitten. Zo heeft restaurant het Raadhuis namelijk twee gedeelte beschikbaar voor de klanten. Als eerst heb je de loungehoek waarbij je heerlijk kunt zitten met een tafel. Wil jij toch liever een strand gevoel hebben? Dan is het mogelijk om bij het strandgedeelte te gaan zitten. Door hier te zitten krijg je toch een beetje een strandgevoel. Je kunt namelijk om een strandstoel met je vrienden zitten onder genot van een drankje in de zon. Dat is natuurlijk perfect voor als je een weekend optimaal tot rust wilt komen. Ben jij benieuwd hoe dit er eruit ziet? Kom gerust eens langs en ervaar de unieke ervaring van restaurant het Raadhuis.

Heerlijke beach muziek

Als je besluit om naar het terras van restaurant het Raadhuis te komen, weet je zeker dat je optimaal kunt zitten. Naast een heerlijk zitcomfort is er ook heerlijke beach muziek aanwezig waardoor jij kunt genieten van de zon onder genot van een drankje. Daarnaast zijn er ook diverse thema avonden waarbij er andere muziek wordt gespeeld. Zo is er bijvoorbeeld een summer hiphop dag waarbij hiphop muziek wordt gespeeld. Kortom, voor ieder wat wils bij restaurant het Raadhuis.

Benieuwd? Kom dan eens langs bij Raadhuis!

Ben jij benieuwd naar de beachclub van restaurant het Raadhuis? Kom dan gerust eens langs met je vrienden, bestel een drankje en kom achter de unieke ervaring. Een ding is zeker, als je besluit om eens langs te komen zul je vaker komen. Wil jij alleen naar het terras komen als er een specifiek muziekgenre aan is? Neem dan direct contact met ons op. Onze klantenservice kan direct met je meekijken naar een data wanneer jouw muziek op is. Hierdoor weet je zeker dat je een unieke ervaring zult beleven waar je geen spijt van zult krijgen.

Meer te weten komen