Goede restaurants in de buurt van Schiphol

Net voordat je op reis gaat even lekker uit eten om de vakantie goed af te trappen? Of net nadat je bent geland net de koffers in de auto en lekker eten om de vakantie af te sluiten? Het moet kunnen vinden wij, daarom hebben we voor dit artikel gewoon goede restaurants in de buurt van Schiphol verzameld. Handig als je op reis gaat, maar ook leuk als avondje weg. 

Woodstone pizza in Hoofddorp

Als je Woodstone pizza Hoofddorp opzoekt op Google kom je uit bij een complete website. Eén ding staat hier centraal, namelijk: het creëren van jullie pizza and wine moment. Met een goede pizza de vakantie afsluiten/beginnen. Een zelf uitgekozen rode of witte wijn erbij voor de smaak, wie wilt dat nou niet? 

Ben wat later, want ik zit aan ‘t water

Een goed excuus, de naam heeft het al in zich genieten aan het water bij later aan ‘t water. Naast een gezellig terras en een volle menu kaart, worden hier ook regelmatig muziekavonden gehouden. Met bekende namen zoals Tino Martin, weten ze er dus een feestje van te maken. Kortom genieten aan het water dus, je moet ervan houden. 

Dineren in het Hilton hotel

Bij Bowery restaurant zit je vlakbij de vertrekhal van Schiphol. Dit restaurant is gevestigd in het Hilton hotel en heeft een chique uitstraling. Aziatische en grill gerechten worden bereid in één van de drie open keukens. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook zijn persoonlijke events mogelijk in de vine room, een breed assortiment aan wijn om de avond te vullen. Geen zin meer om te rijden na het diner? Dan is dit een goede optie om te dineren. 

Vliegtuigen Spotten vanuit de lounge 

Vlak onder Schiphol bevindt zich het Otium restaurant, dit restaurant beschikt ook over een lounge om rustig te kunnen zitten. Het restaurant heeft een internationale keuken, je kunt er dus verschillende gerechten bestellen. Van een Nederlandse salade tot een oosters gerecht, het staat allemaal op het menu bij Otium. Het restaurant ligt vlak aan het water, dat zorgt voor een mooi uitzicht naar buiten. Ook is plaats om je elektrische auto op te laden, ideaal voor elektrische rijders dus.