De 3 lekkerste pizza recepten

Pizza staat bij veel mensen in de top van zijn of haar favoriete gerechten, en hoe lekker is het om zelf je pizza te beleggen waarbij je er werkelijk alles op kunt gooien wat je lekker vindt? Om je te inspireren, vind je hieronder 3 lekkere pizzagerechten. Alvast een kleine tip: Maak pizza’s met de mini pizza bodem van Monte Pizza Crust.

Recept 1

Denk je aan pizza, dan denk je al snel aan parmaham. Ben jij ook fan van parmaham? Dan moet je dit recept eens proberen.

Ingrediënten: Mini pizza bodem, Courgette in reepjes, Gele paprika in stukjes, Mozzarella, Parmaham, Tomatensaus, Pesto, Pijnboompitten, Rucola

Verdeel de tomatensaus over pizza, leg hierboven de courgette en paprika en verdeel vervolgens de mozzarella erover. Schep de pesto over de pizza en strooi er wat pijnboompitten over. Bak de pizza 25 minuten op 200 graden. Verdeel de parmaham en de rucola er tot slot over.

Recept 2

Heb je een keer zin in wat anders? Ga dan voor de pizza met peer en gorgonzola. Geen voor de hand liggende ingrediënten voor een pizza, maar ontzettend lekker.

Ingrediënten: Mini pizza bodem, Mozzarella, Peer in schijfjes, Gorgonzola, Walnoten fijngehakt, Gedroogde oregano

Beleg de pizza met de mozzarella, leg de schijfjes peer erop en sluit af met de gorgonzola en oregano. Bak de pizza 15 minuten op 250 graden. Haal de pizza uit de oven en verdeel de walnoten eroverheen.

Recept 3

Ben jij een visliefhebber? Maak dan eens het volgende recept, die ga je gegarandeerd lekker vinden.

Ingrediënten:  Mini pizza bodem, Tonijn uit blik, Garnalen, Tomatensaus, Ui in stukjes, Paprika in stukjes, Champignons in schijfjes, Olijven, Mozzarella, Geraspte kaas

Verdeel de tomatensaus over de pizza en leg vervolgens de garnalen en de uitgelekte tonijn hierop. Verdeel alle groenten erover, de mozzarella en tot slot de geraspte kaas. Bak de pizza 10 minuten op 180 graden.

De lekkerste pizza’s maak je uiteraard met de mini pizza bodem van Monte Pizza Crust. Grote kans dat je hierna nooit meer iets anders wilt eten, dus je bent gewaarschuwd.