Maak jouw droomhuis compleet met wandtegels mozaïek

Wie denkt aan wandtegels in huis, denkt vaak aan de badkamer en het toilet. Maar wie kiest voor mozaïek, heeft veel meer opties! Bijvoorbeeld in de hal, keuken of zelfs de woonkamer. Met wandtegels mozaïek breng je hele fraaie accenten aan in huis, waardoor je de ruimte direct opfleurt. Meer weten? Lees hieronder alles over de mogelijkheden met wandtegels mozaïek!

Wandtegels mozaïek voor elke stijl

Mozaïek is in alle denkbare kleuren en vormen beschikbaar. Niet alle mozaïek is daarbij geschikt voor op de vloer, maar wel voor op de wand. Wie op zoek gaat naar mozaïek wandtegels, heeft dus bijzonder ruime keuze in kleur en vorm. Zo vind je bij mozaiektegelwinkel.nl bijna driehonderd soorten wandtegels mozaïek! Daar slaag je dus ongetwijfeld voor een tegel die bij jouw woonstijl past.

Ben jij gek op modern? Kies dan voor donkere kitkat mozaïek op de wand, bijvoorbeeld in een grijze of matzwarte kleur. Heb jij meer een romantische stijl? Dan is ronde knopmozaïek in een zachte pasteltint een goede keuze. Er is voor ieder wat wils, dus neem een kijkje en kies de perfecte wandtegel voor jouw interieur!

Mozaïek wandtegels bij jou thuis

Als jij eindelijk de perfecte wandtegels mozaïek hebt gevonden, wil je ze natuurlijk een mooi plekje in huis geven. Daarbij heb je verschillende mogelijkheden. De badkamer uiteraard, waar je mozaïek op de wand achter het meubel, in de inloopdouche of bij het bad kunt verwerken. Een accent in de badkamer aanbrengen? Kies dan voor mozaïek in een nisje. Bijvoorbeeld in de douche, waar je dan shampooflesjes in kunt zetten.

Daarnaast kan mozaïek heel mooi op de keukenwand verwerkt worden. Het is daarmee een fijn alternatief voor een glazen plaat, wat nogal saai kan ogen. Daarnaast zijn wandtegels van mozaïek heel geschikt voor de woonkamer of de hal. Verwerk ze bijvoorbeeld tot halverwege de muur, als een moderne vertaling van klassieke lambrisering. Prachtig en vernieuwend!

Mozaïek zo mooi mogelijk houden

Jij wil uiteraard zo lang mogelijk van jouw wandtegels mozaïek genieten. Het is daarom belangrijk dat je ze op juiste manier schoonmaakt. In principe vraagt mozaïek niet veel onderhoud, maar je dient wel de goede producten te gebruiken. Wij raden zoveel mogelijk natuurlijke reinigingsmiddelen aan, zoals azijn of groene zeep. Zuurhoudende producten kun je beter vermijden.

Probeer ook een zachte schoonmaakborstel of doek te gebruiken. Harde artikelen, zoals een staalborstel, kunnen namelijk krassen veroorzaken. Heb jij mozaïek wandtegels in de badkamer verwerkt? Dan raden we je tot slot aan om ze direct droog te maken na het douchen. Daarmee voorkom je namelijk dat kalk de voegen beschadigt.